UvařJídlo - Online kuchařka z dostupných surovin.

Zelená adžika
Omáčky

date 14.03.2013 user abraksa
Zelená adžika

servingsPočet porcí: 1

preparation timeDoba přípravy: 20 min.

ingredientsIngredience:

Nať koriandru – 250 g
Paprika pálivá zelená – 250 g
Paprika sladká zelená – 250 g
Petrželová nať – 250 g
Česnek – 6-7 stroužků
Koriandr mletý – 1 lžíce
Kopr – 100 g
Sůl – dle chuti

contentPostup přípravy:

Papriky očistíme od semínek a spolu s česnekem umeleme na masovém strojku. Natě bylinek jemně nasekáme a smícháme s paprikovou směsi, přidáme sůl a mletý koriandr a ještě jednou vše dobře promícháme.

Podáváme k rybě, masu nebo zelenině.