UvařJídlo - Online kuchařka z dostupných surovin.

Suflé s rybou
Francouzská

date 04.04.2013 user abraksa
Suflé s rybou

servingsPočet porcí: 4

preparation timeDoba přípravy: 25 min.

ingredientsIngredience:

Rybí filé - 4 ks           Sýr strouhaný - 75 g

Vejce - 5 ks                Sůl - dle chuti

Máslo - 2 lžíce            Pepř – dle chuti

contentPostup přípravy:

Rybí filé osolíme a opepříme, pak srolujeme, propíchneme jehlou na maso a osmažíme pěkně z obou stran, jehly pak odstraníme. Žloutky oddělíme od bílků a smícháme se sýrem. Bílky ušleháme a opatrně vmícháme k žloutkům. Do vymaštěných forem vložíme rybu, navrch přidáme vaječnou směs a dáme péct do předem předehřáté na 220°C trouby na 10-15 minut.