UvařJídlo - Online kuchařka z dostupných surovin.

Salát “Panazella”
Italská

date 31.03.2013 user abraksa
Salát “Panazella”

servingsPočet porcí: 2

preparation timeDoba přípravy: 20 min.

ingredientsIngredience:

Bílý chléb – 1 krájíc
Rajče – 1 ks
Cibule červená – 1 ks
Olivový olej – 5 lžic
Sůl a pepř – podle chuti
Ocet – 1 lžička
Hrst petržele

contentPostup přípravy:

Chléb nakrájíme na větší kostičky, smočíme studenou vodou a opatrně vymačkáme vodu.

Pak chléb rozložíme na plech, pokapeme olivovým olejem a usušíme v troubě při 220°C.

Rajče a cibulku nakrájíme na plátky. Přidáme chléb, sůl, pepř. Polijeme olejem, pokropíme octem a ozdobíme petrželkou.

Zdravá a chutná večeře.

Dobrou chuť!