UvařJídlo - Online kuchařka z dostupných surovin.

Remuládová omáčka
Francouzská

date 01.04.2013 user abraksa
Remuládová omáčka

servingsPočet porcí: 1

preparation timeDoba přípravy: 10 min.

ingredientsIngredience:

Kapary jemně nasekané – 1 lžíce
Kyselé okurky jemně nasekané – 1 lžíce
Francouzská hořčice – 2 lžíce
Majonéza – 1 šálek
Ančovičky jemně nakrájené –  2 ks
Kerblík nasekaný – 2 lžíce
Estragon nasekaný – 1 lžíce
Sůl, pepř – podle chuti

contentPostup přípravy:

Smícháme všechny ingredience. Dochutíme soli a pepřem.

Omáčku používáme jako dip, nebo podáváme k rybě a mořským plodům.

tipNáš tip:

Pokud nemáte rádi ančovičky, můžete je vynechat. Kerblík a estragon můžete zaměnit petrželkou nebo jinými čerstvými bylinkami.