UvařJídlo - Online kuchařka z dostupných surovin.

Domácí tatarská majonéza
Omáčky

date 01.04.2013 user abraksa
Domácí tatarská majonéza

servingsPočet porcí: 1

preparation timeDoba přípravy: 15 min.

ingredientsIngredience:

Domácí majonéza – 1 šálek
Kyselá okurka – 2 ks
Menší cibule – 1/2 ks
Vejce natvrdo – 1 ks
Kapary – 2 ks
Petržel nasekaná – 2 lžíce
Sůl, pepř – podle chuti

contentPostup přípravy:

Okurky, kapary, půlku cibulky a vejce nakrájíme na jemné kostičky a smícháme s domácí majonézou a petrželkou. Dochutíme soli a pepřem.

Domácí majonézu můžete zaměnit majonézou z obchodu.

tipNáš tip:

Zde jsou některé nápady na další složky tatarské majonézy:

- kopr, kerblík, estragon
- čili papričky
- olivy
- šalotka nebo pažitka
- Dijonská hořčice